Etusivu » Koulutukset » Kulttuurimuutosjohtaja

Kulttuurimuutosjohtaja

Erikseen sovittava luento työyhteisölle

Kun ihmiset valitsevat työpaikkaa, ollaan usein erittäin kiinnostuneita kuulemaan tavoista miten ihmisiä kohdellaan ja minkälainen yleismaine työpaikalla on. Pohdimme, että olisimmeko onnellisia tuossa työpaikassa.

Jokaisella yrityksellä on oma ainutlaatuinen yrityskulttuurinsa. Tämä kumpuaa ennen kaikkea johtajien kyvystä tuottaa yhteistä näkemystä, mutta jokainen yksilöllinen kokemus tuo oman ratkaisevan lisänsä.

Maineesta kaikuvat arvot ja henkilöstön yleiskäytös vaikuttavat siihen, minkälainen tuosta ainutlaatuisesta sosiaalisesta ja psykologisesta kulttuurihengestä muovautuu. Organisaatiokulttuuriin latautuu kokemuksia, odotuksia, filosiofiaa ja yhteiset arvot. Nämä kaikki yhdessä muodostavat yrityskuvan, jossa heijastuvat työskentelyn, vuorovaikutuksen ja kanssakäymisen tavat, niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Kun asiat sisällä on kunnossa, se näkyy myös ulospäin myönteisesti. Tuon työkulttuurin pitää siis olla jotain, johon oma nimi halutaan helposti yhdistettävän.


Tuntuuko sinusta?

  • Onko työpaikalla mielestäsi selkeät säännöt, mutta jostain tulee lupa tehdä ihan jotain muuta?
  • Tavoitteet pitäisi olla tiedossa, mutta säännöllisesti joku tai jokin jarruttaa edistystä.
  • Pysähtyykö sovitut asiat kuin seinään, ilman selkeää syytä?
  • Onko kysyttäessä asiat aina yleisesti hyvin, vaikka tiedät sydämessäsi asioiden olevan toisin.

Organisaatiokulttuuria pidetään yhtenä vaikeimmista asioista muuttaa, mutta tarvitseeko sen todellisuudessa kuitenkaan olla noin? Onnistuneet kokemukset osoittavat, että ei tarvitse.

Tämän valmennuksen tarkoituksena on antaa ideoita, vinkkejä ja konkreettisia työkaluja organisaatiokulttuurin muutoksen johtamiseen sekä oikeiden työskentelytapojen omaksumiseen ja monistamiseen. Uudenlaisen kulttuurin luomiseen.


Kenelle 

Päättävissä rooleissa oleville operatiivisen johdon avainhenkilöille. Kaikille uusia ajatuksia kaipaaville henkilöstöjohtajille ja esimiehille, joille nykymeininki ei vaan ole parasta mihin pystyttäisiin.


Ennakkotehtävä

Lähetämme ennen valmennusta sinulle ennakkokyselyn, joten voit itsekin vaikuttaa ohjelman case-tilanteiden käsittelyyn. Mikä juuri teillä on nyt ajankohtaista? Mitä itse haluat oppia ja ratkaista kulttuurimuutosjohtajana?

Nyt on aika kouluttautua

Haluatko palkittua koulutusta myös teidän yritykseenne?