Etusivu » Koulutukset » Kehonkoostumusmittaus – kuin asentaisi turbon työhyvinvointiin!

Kehonkoostumusmittaus – kuin asentaisi turbon työhyvinvointiin!

Tilaa meidät työpaikallesi mittailemaan, myös luennoimaan samalla!

Nyt saatavilla Inbody 970 -kehon­koostumus­mittaukset osana kokonais­valtaista hyvinvoinnin suunnittelua

Terveys- ja työhyvinvointi ovat jokaisen työyhteisön onnistumisen edellytys!

Elintavat rapistuvat kiireessä ja paineessa!

Kuormitus alkaa helposti näkyä elintavoissa. Uni häiriintyy, liikunta helposti jää, ruokavalio muuttuu epäterveellisemmäksi, salakavalasti paino nousee ja kaikki nämä vaikuttavat työkykyyn monella tapaa.

Tiesitkö sitä, että työnantaja voi sijoittaa työhyvinvointiin juuri sen verran, kuin tahtoo?

Työhyvinvoinnin suunnittelu.

Yksi työssäjaksamisen megatrendeistä on, että työhyvinvoinnin suunnittelu muuttuu massoille suunnatusta yksilölliseksi. Yksilöllisten tarpeiden tunnistaminen esimerkiksi tarkan kehonkoostumusmittauksen avulla mahdollistaa sen, että siirrytään yleisistä mielipiteistä kohti tarkempaa toiminnan suunnittelua. Yksilöllistetty tieto antaa mahdollisuuden ennakoinnin ja ennaltaehkäisykeinojen tai oikean toiminnan löytämiseen oikealla hetkellä juuri oikeille henkilöille.

Usein siellä työpaikalla ei vain olla tietoisia vaihtoehdoista ja mahdollisuuksista, joten nyt on kaikkien syytä pitää meteliä ja kertoa työyhteisöissä joka puolella, että haluat voida paremmin, sitten pyydätte meidät paikalle. Sairaslomaprosenttia voi pienentää paljon ja tuo aika voidaan sijoittaa mieluummin terveenä työntekemiseen. Säästön, hyödyn ja fiiliksen vuoksi tämä on jotain, mitä jokainen työyhteisö toivoo. Eikä pelkkää hölmön haaveilua, vaan jengi oikeasti jaksamaan. Sanonta pitää paikkansa, että seura tekee kaltaisekseen.

Parempaa työhyvinvointia.

Pelkkä mittailu ei yleensä riitä missään asiassa. Mittaustulokset pitää käydä läpi ja analysoida yhdessä. Tuon tiedon saat mittausammattilaiselta, joka on paikan päällä. Sitten tarvitaan toimintaohjeet ja jatkuvaa toimintaa. Tietoisuuden puutteet yleensä katkaisevat hyvin alkaneen innostuksen. Jatkoseurantaa tarvitaan. Vain seuraamalla nähdään ja tiedetään, että tapahtuuko oikean suuntaista muutosta ja tehdään välissä kurssinkorjausta, mielellään ennen kuun ohi lentämistä.

Pyydä meidät yritykseesi mittaamaan tai tule itse mittaukseen. Mittauksesta saa yksityiskohtaisen A4-raportin oman hyvinvoinnin suunnittelua tukemaan ja samalla valmentajan sparrauksen. Mittaushistoria säilyy ja sitä verrataan seuraavalla mittauskerralla tuloksiin.

Uusi tapa panostaa työhyvinvointiin.

Jokaisella työpaikalla halutaan, että porukka jaksaa ja pystyy tasaisemmin parempaan. Me kerromme miten tuo onnistuu. Mikä olisikaan parempi tapa rakentaa vahvaa työyhteisöä, kuin panostaa henkilökunnan hyvinvointiin.  Vielä kun kokemukset ovat osoittaneet, että hyvinvoinnista innostutaan aivan uudella tavalla, kun on kättä pidempää näkemään konepellin alle.

Panostamalla toimintaan kerrotaan kaikille, että sanahelinän sijaan, ollaan tosissaan kiinnostuneita parantamaan hyvinvointia. Johan itse sana työyhteisö viittaa useampaan ihmiseen, joten työssä ei ole kyse titteleistä ja tuotteista, vaan ihmisistä. Otetaan tutkivampi näkökulma mukaan yksilöiden yleisen elämänlaadun suunnitteluun ja haastetaan koko porukka kohti parempaa. Sitä kuuluisaa ”me henkeä” turbo päällä.

Yksin on vaikeaa, joten vaikea kannattaa tehdä yhdessä!

Mitä jos pelkkien kysekyiden sijaan pistetäänkin heti toiminnaksi ja kysellään siinä sivussa?

Ota yhteyttä ja sovitaan jatkosta.

Tervetuloa mittaukseen!

Nyt on aika kouluttautua

Haluatko palkittua koulutusta myös teidän yritykseenne?