Etusivu » Koulutukset » Energiaboosti – lisää tehoa suoraan suoneen!

Energiaboosti – lisää tehoa suoraan suoneen!

Lähivalmennus, 0,5–1 pv.

Mitä tapahtuu hyvän fiiliksen työpaikoilla – tiedätkö mitkä ovat ne kaikkia menestyneitä yrityksiä yhdistävät kolme asiaa?

Miten toisiaan energisoivat ihmiset puhuvat toisilleen – tiedätkö minkälaista on työpaikan dialogi, kun ihmiset ymmärtävät käytöksensä vaikutukset ja haluavat auttaa toisiaan?

Kuinka työpaikan henkilösuhteet vaikuttavat tuottavuuteen – tiedätkö miten ihmiset vaikuttavat toisiinsa ja pystyvät vetämään toiset mukaansa, niin hyvässä kuin pahassa?

Uusi vuosi tarkoittaa aina uutta alkua ja monille hyvää tarkoittaville työyhteisön jäsenille vanhat tutut ongelmat luovat vain tietä vanhoille tavoille. Haluaisit varmasti asioiden olevan toisin?

Rekrytointien haasteet, työpaikan konfliktit, tuottavuuden hidasteet – nämä aikaa imevät ansat voivat saada helposti ihmiset kiinnittämään huomionsa vääriin paikkoihin. Tämä ryöstää ihmisiltä ja varsinkin johtajilta mahdollisuuden loistaa ja olla se energian ja inspiraation lähde, jota hän haluaisi johdettavilleen olla ja mitä häneltä kovasti myös kaivataan.

Elämämme on siis on täynnä pitkiä työpäiviä, jatkuvia elektronisia häiriötekijöitä ja syömistä juoksemalla. (Usein myös epäterveellistä). Tämän lisäksi media jatkuvasti raportoi, että lähes kolmannes henkilöstöstä on unenpuutteessa. Joten onko ihme, että asiantuntijat yksimielisesti ilmoittavat, että paras hyvinvoinnin tavoite on lisätä henkilöstön energiaa!

Ajan myötä ihmiset, joilta puuttuu energiaa, siirtyvät nopeasti kynttilän polttamiseen molemmista päistä. Tämä lisää poissaoloja ja henkilöstön vaihtuvuutta, sekä surkeuttaa tuottavuutta ja innovaatioita. Yritykset menettävät suuria summia, kun ei kyetä parantamaan fiilistä ja valjastamaan energiaa oikeisiin asioihin.

Tämän tilanteen parantamiseksi voi tehdä paljon!

Mikä vaikuttaa eniten ihmisten mielialaan ja mistä onnistumisusko tulee – tiedätkö kuinka saat ihmiset ostamaan ideasi ja tekemään enemmän töitä näiden asioiden saavuttamiseksi?

Olisiko aika energisoida ihmiset jaksamaan?

Nyt on aika kouluttautua

Haluatko palkittua koulutusta myös teidän yritykseenne?