Etusivu » Koulutukset » Voimavalmennusta sekä etänä, että livenä

Voimavalmennusta sekä etänä, että livenä

Jatkuva

Tarjoamme voimailusta- ja lihaskunnosta kiinnostuneille tai kilpailemaan haluaville, intensiivi valmennusta omien tavoitteittesi mukaan.

  • Saat henkilökohtaista voimaharjoittelu- ja psyykevalmennusta.
  • Saat tarvittavaa tekniikkaoppia
  • Saat tarvittavat harjoitusohjelmat
  • Saat tarvittavat ruokavaliot
  • Saat tarvittavat kilpailuopit
  • Saat tarkimman inbody970 kehonkoostumusmittaus seurannan, mitä markkinoilta löytyy.
  • Saat etätuen muuttuviin tilanteisiin.

Ja se mitä meiltä ei suoraan löydy, tulee löytymään meitä auttaneelta laajalta tukiverkostolta. Ihmisiltä, jotka ovat vuosien varrella leiponeet meistä huippu-urheilijoita. Aivan, jokaisen menestyneen ihmisen takana on läjä muita ihmisiä, aina sieltä tyhjän tangon ekoista treeneistä, sinne MM lavalle asti ja siitä eteenpäin. Apua löytyy aivan jokaiseen suomen kaupunkiin, eikä suuntaohjeet maksa mitään. Kysy heti lisää.

Moni nuori on pelastettu syrjäpolulta ja moni aikuinen on löytänyt merkitystä elämäänsä voimailun avulla. Tämä laji sopii jokaiselle ja ihan sinne kiikkustuoliin asti. Moni eläkeläinen on alkanut voimailemaan vasta eläkeiässä ja kävelee nyt omin jaloin kauppaan, kun omat ikätoverit on jo sankyyn sidottuja.

Voimailijat ovat kaikki yhtä suurta perhettä ja toivotamme sinut ja kaikki läheisesi tervetulleeksi mukaan perheeseen. Tässä lajissa saat paljon uusia ystäviä ja mielekästä tekemistä. Liity mukaan rautaheimoon ja tehdään myös sinulle rautaiset luut.

Olet sitten aloitteleva elämäntapamuuttuja tai vain vahvistumisesta ja paremmasta elämänhallinnasta haaveileva kuntoilija, tai sitten jo kokeneempi treenaaja, saat meiltä kokenutta kaitsemista kohti vahvinta sinua. Laitetaan tekniikat kuntoon, opitaan treenaamaan oikein ja tehdään järkeviä päätöksiä kohti tulevia tavoitteitasi.

Meidän kanssa sinusta tulee takuulla vahvin mahdollinen versio itsestäsi ja pärjäät vaikka voimailun kansainvälisillä kilpailukentillä.

Täytyy muistaa, että tässä elämässä lopulta jokainen kilpailee vain itseään vastaan. Lopulta menestys missä tahansa asiassa on kiinni vain sinusta itsestäsi ja vaikutteista, joiden annat sinua ohjata.

ON HYVÄ MUISTAA, ETTÄ KUKAAN EI NÄE OMIA VIRHEITÄÄN!

Olehan yhteydessä!

Nyt on aika kouluttautua

Haluatko palkittua koulutusta myös teidän yritykseenne?