Kohtalon treffit – Rikki, mutta elossa!

Ajatustenherättämisen ilta, työvälineitä elämässä pärjäämiseen!

Ihminen voi mitata ja tutkia itseäänkyseenalaistaa siihenastiset ajatuksensa, asenteensa ja arvonsa. Kehittyä ratkomaan ongelmiaan, aktivoimalla omaa prosessoriaan. Mitään hyvää ei tapahdu ilman parempia ajatuksia!

Tämän tapahtuman keskeinen ajatus on ravisuttaa ihmistä avautumaan, näkemään itsensä kaiken sumun läpi. Päästä mielenlukoista vapauteen omia suhtautumis- ja ajatustapoja muuttamalla ja näin löytää itsellesi tärkeitä elämänparannustaitoja.

”Harvoin olen elämässäni ollut mistään niin innostunut, kuin tästä!” 

Tuntuuko sinusta, että

  • olet ongelmiesi kanssa kuin yksin pimeässä kompuroiva retkeilijä?
  • edessä vellova vaatimusten kenttä on kuin erämaa ilman karttaa ja kompassia?
  • tarvitset näköalapaikan, jotta omaa ja toisten päätöntä vaellusta voisi ymmärtää?
  • on vaikea hahmottaa oikeaa lääkettä elämälleen ja parantaa mielen haavoja?
  • olet yksin ongelmiesi kanssa ja kaikki muut ovat tärkeämpiä kuin sinä itse?

Tässä illassa panostetaan siihen, että sisäinen kaaos selkenee ja haaveilun sijaan on syytä alkaa odottamaan parempaa. Olisiko se elämäsi viisain päätös, että alat koulimaan itseäsi tulemaan toimeen itsesi ja toisten ihmisten kanssa?

Illan isäntänä toimii palkittu valmentaja, muusikko, kirjailija, toimitusjohtaja Antti Nevalainen, Valmento Oy.

Menestyvä johtaja -kilpailussa palkittu Antti kertoo elämästään- ja siitä mikä mahdollisti lopulta henkilökohtaisen kasvun kohti menestystä elämässä.

 


Meillä kaikilla on niin paljon energiaa ja mahdollisuuksia itsessämme! 

On suuri sääli, kun tuolle voimalle ei löydy tietä ulos. Joskus ihmiset tarvitsevat vain pienen tönäisyn, hieman uutta suuntaa, oikeaa tukea matkalla, uusia ajatuksia ja pian ne itselle suurimmat ja tärkeimmät asiat elämässä voivat tapahtua.

”Suurin syy ongelmiimme on se, että emme vielä tiedä mikä on sitä oikeaa tukea, jota tarvitsemme”.

”Antti Nevalainen 2019”

Suurimman osan ajasta meidän on vaikea saavuttaa asioita elämässä, koska meillä on alitajunnassa niin paljon meitä rajoittavia uskomuksia. Pitää oppia tunnistamaan nuo rajoittavat vakaumukset, ne mielen kummitustarinat, joilla estät ja huijaat itseäsi. Murehdit tietä tulevaisuuteen, mutta et kehtaa pyytää keneltäkään mitään, kun et pidä itseäsi sen arvoisena. Kukapa ei haluaisi vahvistua ja saada elämäänsä niitä kaivattuja asioita, jotta voisit siirtyä eteenpäin sen sijaan, että taannuttaisit itseäsi jälleen. Paras masennuslääke on paremman tulevaisuuden imu. Kun olet saanut kuulla koko elämäsi, että ei sinusta ole mihinkään ja olet hokenut itsellesi tuota samaa tarinaa jo lapsuudestasi asti, että epäonnesi johtuu siitä, niin kuinka voisit uskoa sydämessäsi mitään muuta. Tulen siis aina olemaan epäonnistuja kaikessa mitä teen. Nyt tuo tarina, jota olet sepittänyt itsellesi vuosia, ohittaa kykysi uskoa mitään muuta. Pitää virkistää mieltä ajatuksilla, joilla auttaa itseään tunnistamaan ja ylittämään tämän tyyppiset rajoittavat höpöhöpöt. On aika lopettaa aiheeton anteeksi pyytäminen ja alkaa treenaamaan. Kun rasittuu väärin toistuvasti, käy sitä läpi ahdistuneimpia ja stressaavimpia aikoja elämässään. Masennus vaanii joka nurkan takana ja epäusko valtaa, tulee tunne, että on kuin ulkopuolinen omassa elämässään, vailla ohjausvoimaa. Itse olen nähnyt eniten juuri sitä, että noista jatkuvista epäonnistumisen tunteista voi tulla ihmiselle toistuva teema elämässä ja se ei ole hauskaa. Elämä kun saa olla hauskaa ja siitä pitää pystyä nauttimaan. Sitä ei vain uskota mahdolliseksi ennen kuin parempaa nähdään. Monesti muutokset ovat vaikeita ja tuon stressikertoimen vuoksi on helpompi vain luovuttaa ja lopettaa. Tuohon kun lisätään tämän päivän someälyttömyys ja kaikki vastuusi, työ, perhe ja ylipäätään muu sosiaalinen elämä, on helppo tajuta, miksi stressaamme niin paljon.

On kuitenkin aika lakata ruokkimasta sitä stressipumppua ja alkaa rakentamaan elämää. Aivan, sitä rakennetaan kuten peltoa kylvetään. Ja kyllä, joku vuosi koko sato menee hallan mukana, mutta et silti lakkaa kylvämästä. Kylväminen, se on kovaa työtä, kuten useimmat mahdollisuudet elämässä ovat. Ei taida kuitenkaan olla parempaa hyvinvoinnin yhdistelmää olemassa, kuin maanviljelijän työmoraali yhdistettynä oikeaan tekemiseen kohdistettuina työpanoksina. Se mitä et vielä tiennyt on se, että työn kovuudessa ei ole niinkään kyse työn mahdottomuudesta, vain ainoastaan ajatuksista, joiden vuoksi et ryhdy toimeen. Aika kuluu, ei saisi mennä hukkaan ja pian alat päässäsi olevan todennäköisyyslaskimen vuoksi syöttämään itsellesi tuota uskomusta, että näin tämän elämäni sitten kuuluukin mennä, parempi vaan lopettaa turhat haaveilut mistään muusta ja keskittyä vain olemaan. Ikään kuin menestys elämässä, se rakkaus ja ilo ei olisi minua varten. Kuinka väärässä olinkaan.

”On parempi yrittää onnistumista sellaisen asian parissa, jota rakastaa, kuin epäonnistua joka tapauksessa tehden jotain sellaista mitä vihaa”

Kirjoitin aiheesta kirjankin, #Ajatusten herättäjä – Johtajan kirjeet. Tiedän, että tulet siitä tykkäämään.

Saat sen lahjaksi, kun tulet mukaan iltamiin.

T. Antti


Koulutuspaikka: Herkkupaja, Emalikatu 9, Järvenpää. (Primulan tehdas)

Ajankohta: 7.11.2018

Osallistumismaksu: 50 euroa/henkilö (sis. alv 24 %). Lippuun sisältyy luento, tarjoilut, Johtajan kirjeet-kirja (arvo 30€), sekä musiikillisia yllätyksiä, jotka selviävät paikan päällä.

Ilmoittautumiset sähköpostilla: erna@valmento.fiSaat paluupostina maksutiedot.


Lippuna toimii kuitti maksusta, joka esitetään sisääntulossa ovella:

 

Osallistu